Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.2
Camping de Leistert
We zijn hier 2 jaar achter elkaar geweest. Geweldige camping, vooral voor de kinderen. Heel veel voo...

Campings op de Balearen zoeken

Vind uw camping in Balearen.

Campings Balearen

Kamperen op Balearen

Kamperen op een van de Spaanse Eilanden van de Balearen: Mallorca, Ibiza, Menorca of Formentera. Deze eilandengroep is zeer populair onder veel feestgangers en zonaanbidders, maar ook de natuur op deze eilanden is adembenemend!

 

Op Mallorca is het misschien het eenvoudigst om een camping te vinden, mede doordat dit het grootste van de 4 eilanden is. Vanaf uw camping in het binnenland van Mallorca staat u zo in de ongerepte natuur. Ook rond de hoofdstad van de Balearen die op dit eiland te vinden is, Palma de Mallorca vindt u vast een camping.

 

Kamperen op Ibiza is perfect te combineren met het extravagante uitgaansleven van dit eiland. Wie weet heeft u geluk en vindt u een camping aan een van de mooie witte stranden van Ibiza. Heeft u een camping gevonden op het eiland Menorca, dan vindt u nog rust en ongerepte natuur.

 

Altijd al eens willen kamperen in het paradijs, dan is een camping op Formentera ideaal voor u! Slechts een beperkt aantal personen kan op dit eiland overnachten, dus mocht u de kans krijgen, neem deze met beide handen!

Snel naar de campings