Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.0
Camping Um Gritt
Prima camping, wat een service. Hele aardige mensen! Een echte familiecamping. Super! Bedankt, w...

Campings in Noord Portugal zoeken

Vind uw camping in Noord Portugal.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Noord Portugal

Kamperen in Noord Portugal.

Wilt u  graag kamperen in de groenste regio van Portugal, dan moet u naar Noord Portugal. Hier kunt u kamperen in de groene heuvels, bij een meertje of een stroompje, maar ook aan de voet van de ruige bergen.

 

Wie weet heeft u geluk en vindt u een camping aan de Douro. U loopt langs de oevers van deze “gouden” rivier zo de valleien met de wijngaarden in. Het is dan natuurlijk heerlijk om na zo’n wandeling even de wijn van de streek te proeven. Ook bezoekt u vanaf uw sfeervolle Noord Portugese camping eenvoudig een van de nationale parken alwaar de sportieve kampeerder zijn hart op kan halen met fietsen, klimmen en nog meer wandelen.

 

Ook kunt u heel goed stedentrips maken in Noord Portugal, deze streek heeft namelijk een heel rijke cultuur met veel historische steden en dorpen. In veel plaatsen worden traditionele feesten gevierd waar u als toerist van harte voor bent uitgenodigd. Vanaf uw camping bij de stad Porto zult u maximaal genieten van de feesten en de prachtige stad. Uiteraard zult u een glaasje port moeten proeven.

 

Ook strandliefhebbers kunnen in Noord Portugal hun hart ophalen. Het zal niet moeilijk zijn een camping te vinden aan de Noord Porugese kust. Geniet van de prachtige kustlijn, de rustige stranden en de knusse badplaatsen.