Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.7
Camping Village Simuni
Mooie, gezellige camping waar genoeg te doen is en waar wij graag nog eens naar terug willen komen.

Campings in Midden Portugal zoeken

Vind uw camping in Midden Portugal.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Midden Portugal

Kamperen in Midden portugal.

Heeft u ervoor gekozen te gaan kamperen in het midden van Portugal, dan zult u vooral versteld staan door de mooie, ongerepte natuur en de culturele erfenissen.

 

Als u gaat kamperen in Midden Portugal, dan kunt u een camping zoeken in Beira Alta, een camping in Serra da Estrela, een camping in Conimbriga, een camping in Bucaco, een camping in Beira Litoral of een camping in Beira Baixa. Elke regio heeft zijn eigen charme.

 

Vanaf uw camping bij Serra da Estrela of Beira Alta zult u vooral genieten van de wonderschone natuur. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Tijdens een van uw tochten zult u misschien wel een van de vele schaapsherders tegenkomen, of een kraampje waar ze de heerlijkste kaas verkopen. Ook kunt  u prachtige klimtochten maken door de rotsformaties.

 

Houdt u van echte rust in een rustieke, ruige omgeving, dan is een camping bij Beira Baixa aan te raden. Het toerisme is hier nog niet echt doorgedrongen, maar het is een zeer indrukwekkend dorp met zijn in rotsen uitgehouwen huizen.