Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.7
Camping Village Simuni
Mooie, gezellige camping waar genoeg te doen is en waar wij graag nog eens naar terug willen komen.

Campings in Lissabon zoeken

Vind uw camping in Lissabon.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Lissabon

Kamperen in Lissabon.

Kamperen in Lissabon is meer dan de moeite waard. De stad is geweldig en de omgeving wonderschoon! U zult zich hier niet snel vervelen.

 

Vanaf uw sfeervolle camping in de regio Lissabon bezoekt u eenvoudig een van de vele natuurparken die deze streek rijk is. De actieve kampeerder kan hier zijn hart ophalen met een wandeling door het mooie landschap of een pittige mountain bike route. Het klimaat is hier ook uitermate geschikt voor. De zomers zijn vooral droog en niet te warm. Een heerlijke temperatuur om actief bezig te zijn, maar ook om te genieten van de mooie stranden. Heeft u bijvoorbeeld een camping gevonden bij de gezellige badplaats Cascais, dan zult u zeker genieten van het surfen. Daar staat dit strand om bekend.

 

Een mooie manier om uw stranddagen af te wisselen met cultuur zijn steden als Sintra of Lissabon zelf. Vanaf uw camping bij de stad Lissabon zijn wijken als Bairro Alto en Alfama misschien wel op loopafstand. Uiteraard is het openbaar vervoer uitstekend geregeld, dus uw auto kan op de camping blijven staan. Ook is het mogelijk de stad per fiets te ontdekken en op deze manier de vele kerken en monumenten te bezichtigen. Ook als u van winkelen houdt kunt u uw hart ophalen in Lissabon. Heeft u een camping bij de stad Sintra gevonden, dan zult u vooral genieten van de vele paleizen en zelf ontdekken waarom deze prachtige stad op de Unesco Werelderfgoedlijst staat.

Camping Parque Verde

Sinds 1982 biedt het Green Park haar klanten een ruimte voor recreatie en coëxistentie die...

Camping Parque Verde

Sinds 1982 biedt het Green Park haar klanten een ruimte voor recreatie en coëxistentie die...