Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.7
Camping 2000
Voor het eerst in Tsjechiƫ wezen kamperen en het is ons goed bevallen. De prijzen zijn veel goe...

Campings Oostenrijk - Tirol

Vind uw camping in Tirol.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Tirol

Kamperen in Tirol.

U wilt graag kamperen in Oostenrijk, u zoekt een gebied waar veel activiteiten gedaan worden, een gebied dat geschikt is voor jong en oud, dan komt u uit in Tirol.

 

Vanaf uw camping in het Zillertal bijvoorbeeld hoeft u zich geen dag te vervelen. De klimmers vermaken zich in de indrukwekkende bergen, u kunt hier wandelen en fietsen naar hartenlust en de watersport liefhebbers kunnen kanoën, raften en zwemmen. Ook paardrijden wordt hier veel gedaan. Heeft u zin in een dagje wat anders? Dan bezoekt u vanaf uw camping in het Zillertal Mayerhofen. Het idyllische dorp wordt omgeven door besneeuwde bergtoppen en is werkelijk een lust voor het oog.

 

De hoofdstad van Tirol, Innsbruck, kent u misschien nog van de Olympische winterspelen, maar de stad is het bezoeken meer dan waard. Ook bezoekt u vanaf uw Oostenrijkse camping in Tirol pareltjes als het Öztal, het Stubaital en Arlberg. Ook St. Anton is zeer de moeite waard.

 

Uiteraard zult u in heel Tirol veel campings vinden die het gehele jaar geopend zijn. Het spreekt voor zich dat Tirol niet alleen in de zomer,maar ook in de winter een populaire vakantiebestemming is. Met zulke prachtige bergen is het een waar wintersport paradijs!

Camping & Appartements ...

Aan de oostelijke oever van het idyllische Reintaler meer, vindt u onze familie gerunde ca...

Camping Eichenwald

Camping Eichenwald is een rustige camping en is met alle moderne, hygienische installaties uitgerust...