Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.0
Camping Um Gritt
Prima camping. Geweldige tijd gehad hier, een echte familie camping. Wij komen zeker terug! Wat een ...

Campings Oostenrijk

Vind uw camping in Oostenrijk.

Campings Oostenrijk

Oostenrijk is een kampeerland bij uitstek, met zijn uitgestrekte bossen, de Alpen, en schitterende gletsjers. Veel dieren kunt u hier nog in het wild tegenkomen. U moet dus tijdens een wandeling niet vreemd opkijken als u ineens oog in oog staat met een hert of een ree. Ook Alpenmarmotten laten zich graag zien!

Ook staat Oostenrijk bekend om haar paleizen, theaters en kastelen. Mocht u gaan kamperen in Innsbruck, de hoofdstad van de deelstaat Tirol, geniet u dan van de vele bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Denkt u hierbij aan het Goldenes Dach of Dom Sint Jacob.

De hoofdstad van Oostenrijk zelf is Wenen, een historische stad. Ook in de buurt van Wenen vindt u voldoende campings, zodat u makkelijk uw stedentrips kunt maken. Op deze manier heeft u voldoende tijd om naar de opera te gaan, of naar een van de vele theaters. Maar ook om de architectuur te bewonderen. Zo kent Wenen veel barokken gebouwen.

Ook in de winter is kamperen in Oostenrijk mogelijk. Er zijn campings die hier speciaal voor zijn ingericht, en deze zijn zeer comfortabel! De zogenoemde wintercampings vindt u onder anderen in Karinthie, maar ook in Voralberg kunt u op de wintercamping terecht. Kamperen in Oostenrijk is puur genieten voor jong en oud het hele jaar door!

Camping Wien Neue Donau

Camping Neue Donau is gelegen in Vienna's populaire recreatiegebied, de Donau, slechts 10 km. van We...

Seecamping Berghof (Suncamp...

Seecamping Berghof ligt in het hartje van Karinthiƫ, direct aan de oever van het Ossiacher meer. In...