Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.8
Camping Les Mouettes
Wat een leuke camping, en de ligging is geweldig. Vlakbij het strand en allemaal leuke dorpjes in de...

Campings in Trøndelag zoeken

Vind uw camping in Trøndelug.

Campings Trøndelag

Kamperen op Trøndelag.

Kamperen aan de ruige Noorse kust kan perfect in de provincie Trøndelag. Het landschap is hier zeer gevarieerd, dus u vindt hier gegarandeerd voor ieder wat wils!

 

Vanaf uw camping aan de kust van Trøndelag is het heel eenvoudig om de kleine en grote eilanden te bezoeken die vlak aan de kust liggen. De grote eilanden Hitra en Frøya zijn bewoond en hier kunt u gerust een dag doorbrengen. Andere eilanden zijn onbewoond en hier geniet u van de geweldige natuur.

 

Wat ook een populaire bezigheid is op de eilanden is diepzeevissen. Ook kunt u vanaf uw camping deelnemen aan een safari (met of zonder gids) om de zeearenden en zeehonden te spotten. Sommige safari’s worden afgesloten met een heerlijke vismaaltijd.

 

Houdt u van een sportieve kampeer vakantie, dn zijn er aan de kust van Trøndelag diverse activiteiten waar u deel aan kunt nemen. U kunt bijvoorbeeld kanovaren op zee of op een van de vele meren, duiken of paardrijden. Heeft u een camping bij Hitra gevonden dan kunt u 9-holes nemen op de golfbaan. Uiteraard behoren wandelen, fietsen en klimmen ook tot de mogelijkheden. Vanaf uw camping op Nitra of Frøya kunt u zelfs historische wandeltochten maken, u gaat dan terug naar de steentijd.

Snel naar de campings