Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.0
Camping De Midden Veluwe
Leuke Camping!! Ik kwam hier vroeger in de jaren 80, nog met de houten glijbaan in het midden van he...

Campings in Oslo zoeken

Vind uw camping in Oslo en Oslofjord.

Campings Oslo en Oslofjord

Kamperen in Oslo en Oslofjord.

Heeft u als vakantiebestemming Oslo en Oslofjord gekozen, dan krijgt u misschien wel het beste van Noorwegen. Prachtige natuur en een geweldige stad!

 

Vanaf uw camping in het zuid oosten van Noorwegen maakt u kilometers lange wandelingen over een van de grootste fjorden van dit land, Oslofjord. Het is niet moeilijk een camping te vinden in dit grote recreatiegebied, Oslofjord is een razend populaire vakantiebestemming. U vindt hier ook mooie stranden waar u de dagen zwemmend en luierend door kunt brengen. Tevens varen hier veel boten en kano’s en kunt u hier vissen naar hartenlust. Ook de eilandjes voor de kust zijn de moeite van het bezoeken meer dan waard.

 

Heeft u een camping bij de hoofdstad van Noorwegen, Oslo, gevonden, dan krijgt u het beste van twee werelden. Allereerst is de bosrijke omgeving fantastisch en kunt u urenlange wandelingen maken door de onbedorven natuur. Voor Oslo stad zelf heeft u beslist meerdere dagen nodig om alles te kunnen zien. U kunt bijvoorbeeld alleen al uit meer dan 50 musea kiezen. Ook de haven is een bezienswaardigheid. Wist u dat u de stad vanaf Oslofjord per schip kunt bereiken? Dit is een geweldige ervaring!

Snel naar de campings