Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.8
Camping Les Mouettes
Wat een leuke camping, en de ligging is geweldig. Vlakbij het strand en allemaal leuke dorpjes in de...

Campings in Oost Noorwegen zoeken

Vind uw camping in Oost Noorwegen.

Campings Oost Noorwegen

Kamperen in Oost Noorwegen.

Heeft u gekozen voor een kampeervakantie in Oost Noorwegen, dan hoeft u zich zeker niet te vervelen. De mooie natuur, het Nationaal Park Jotunheimen en natuurlijk de hoofdstad van Noorwegen, Oslo. Alle ingrediënten voor een vakantie om nooit meer te vergeten.

 

Vanaf uw camping bij Oslo geniet u niet alleen van de prachtige, gastvrije stad, maar ook van de mooie bosrijke omgeving. Heeft u een camping bij de Olympische stad Lillehammer, dan zit u tevens aan de rand van de Gudbrandsdalen Vallei. Dit is een zeer geliefd vakantiegebied in Noorwegen. Niet alleen is het landschap zeer wisselend, ook de culturele schatten zijn ontelbaar.

Vanaf uw camping bij het Nationaal Park Jotunheimen geniet u van de hoge, statige bergen die uitnodigen tot spectaculaire klimtochten. Elke keer zult u weer worden beloond met een adembenemend uitzicht. Ook de bossen zijn er bijzonder. U kunt hier zomaar een wolf tegenkomen.

 

Niet alleen in de zomer is Oost Noorwegen een mooie en geliefde kampeer bestemming, ook in de winter wordt dit gebied veel bezocht. Uiteraard voor de perfecte wintersportmogelijkheden. U zult hier dan ook veel campings tegenkomen die ook in de winter geopend zijn.

Snel naar de campings