Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.2
Camping de Leistert
We zijn hier 2 jaar achter elkaar geweest. Geweldige camping, vooral voor de kinderen. Heel veel voo...

Campings in Noord Noorwegen zoeken

Vind uw camping in Noord Noorwegen.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Noord Noorwegen

Kamperen in Noord Noorwegen.

Kamperen in het noordelijkste punt van Europa? Dat kan in Noord Noorwegen! Houdt u van ruige, overweldigende natuur, watersport en een unieke flora en fauna, dan is een kampeervakantie in Noord Noorwegen ideaal voor u!

 

In Noord Noorwegen kunt u kiezen uit een camping in Nordland, een camping in Troms of een camping in Finnmark. Elk gebied heeft een heel eigen uitstraling en sfeer. Bent u bijvoorbeeld een liefhebber van vogels, dan is een camping in Troms aan te bevelen. U vindt hier papagaaiduikers en zeekoeten, maar ook roofvogels als buizerds en valken.

 

Ook sportvissers zullen zich uitstekend vermaken, want Noord Noorwegen is een ideale plek om te zeevissen. Vanaf uw camping bij Bodo, Tromstad of Hammerfest kunt u zo het water op om kabeljauw te vangen. Heeft u een camping gevonden op het eiland Soroya, dan staat niets u in de weg om heerlijk van het water en de bijbehorende sporten te genieten. Heerlijk zwemmen, surfen, vissen en zeilen. U kunt ook mee op een walvis safari. Heeft u een camping gevonden bij de Svartisen, dan zult u weer genieten van de gletsjers. Wilt u het noordelijkste puntje van Europa gezien hebben? Dan zult u vanaf uw camping in Noord Noorwegen de Noordkaap moeten bezoeken.

Sandsletta Camping

Wij heten u van harte welkom op deze camping, gelegen in een rustige en relaxte omgeving.   P...

Vennesund Brygge og Camping...

Wie kan u een aangename overnachting aanbieden in een luxe standaard hut..?    Onze camp...