Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.0
Camp.Vill.Mare Pineta Baia ...
Wij (gezin met 2 kinderen van 13 en 10) zijn net terug. We hebben een heerlijke tijd gehad op de cam...

Campings in Luxemburg zoeken

Vind uw camping in Luxemburg.

Campings Luxemburg

Kamperen in Groothertogdom Luxemburg, het op een na kleinste landje van de Europese Unie. Ontdek zelf waar een klein land groot in kan zijn!

 

Om te beginnen is het landschap heel afwisselend. Zo worden de natuurgebieden mooi afgewisseld met de vele kastelen en de schilderachtige stadjes. Houdt u veel van wandelen, dan is kamperen in de Luxemburgse Ardennen een ideale plek voor u. In het hoogseizoen kan het echter druk zijn met wandelaars. Probeert u daarom eens een alternatieve wandelroute.

 

Als u voor Luxemburg als vakantieland heeft gekozen, dan kan een bezoek aan de hoofdstad Luxemburg niet uitblijven. Ook rond stad Luxemburg zult u verschillende campings vinden. In de stad vindt u naast de musea, bijvoorbeeld het natuurhistorisch museum, en de vele winkels en restaurantjes ook prachtige oude wijken en een historische binnenstad. U zult hier genieten van heerlijk eten en prachtige stadsgezichten.

 

Bent u meer een watersportmens? Dan is kamperen in Echternach meer iets voor u. Hier ligt het meer van Echternach waar u alle watersporten kunt beoefenen. Ook kunt u kamperen aan het meer van Boven – Sure, en langs het meer van Remerschen zult u genoeg campings vinden.

Luxemburg is misschien geen land voor een zon en feest vakantie, maar u zult zich hier absoluut geen moment vervelen. U zult in Luxemburg voldoende afwisseling vinden waardoor het een populair vakantieland is voor alle leeftijdsgroepen.

 

Verschillende soorten campings in Luxemburg

 

Er zijn in Luxemburg vele soorten campings te vinden. Voor ieder wat wils.

 

Zo zijn er veel leuke kindvriendelijke campings. Deze kindercampings in Luxemburg zijn vaak voorzien van een zwembad of zijn gelegen aan een rivier, zodat een frisse duik genomen kan worden en de kids voldoende vermaak hebben. 

 

Daarnaast zijn er diverse kleine boerencampings en natuurcampings in Luxemburg te vinden. Op dit soort campings kunt u in een gemoedelijke sfeer heerlijk tot rust komen en genieten van de prachtige omgeving in Luxemburg. 

 

Mocht u specifieke wensen hebben wat betreft het soort camping in Luxemburg? Ook daarvoor kun je in veel gevallen terecht in dit land. Zo vindt u er motorcampings, christelijke campings, rustieke campings en luxe campings. 

 

Kortom, kamperen in Luxemburg is een must-do voor komende zomer!

Camping Plage

Camping Plage, direct bij de bossen en rustig gelegen, is bijzonder geschikt voor families met kinde...

Camping Du Nord

Onze camping telt 100 staplaatsen voor tenten of caravans. Tevens hebben wij 30 seizoensplaatsen. O...

Snel naar de campings