Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

6.0
Camping Steinfort
Deze camping als overnachtingscampoing gebruikt. Camping ligt op een ligt hellend terrein en daardoo...

Campings in Luxemburg zoeken - Luxemburg

Vind uw camping in Luxemburg.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Luxemburg

Kamperen in Luxemburg.

Kamperen in Groothertogdom Luxemburg, het op een na kleinste landje van de Europese Unie. Ontdek zelf waar een klein land groot in kan zijn!

Om te beginnen is het landschap heel afwisselend. Zo worden de natuurgebieden mooi afgewisseld met de vele kastelen en de schilderachtige stadjes. Houdt u veel van wandelen, dan is kamperen in de Luxemburgse Ardennen een ideale plek voor u. In het hoogseizoen kan het echter druk zijn met wandelaars. Probeert u daarom eens een alternatieve wandelroute.

 

Als u voor Luxemburg als vakantieland heeft gekozen, dan kan een bezoek aan de hoofdstad Luxemburg niet uitblijven. Ook rond stad Luxemburg zult u verschillende campings vinden. In de stad vindt u naast de musea, bijvoorbeeld het natuurhistorisch museum,  en de vele winkels en restaurantjes ook prachtige oude wijken en een historische binnenstad. U zult hier genieten van heerlijk eten en prachtige stadsgezichten.

 

Bent u meer een watersportmens? Dan is kamperen in Echternach meer iets voor u. Hier ligt het meer van Echternach waar u alle watersporten kunt beoefenen. Ook kunt u kamperen aan het meer van Boven – Sure, en langs het meer van Remerschen zult u genoeg campings vinden.

Luxemburg is misschien geen land voor een zon en feest vakantie, maar u zult zich hier absoluut geen moment vervelen. U zult in Luxemburg voldoende afwisseling vinden waardoor het een populair vakantieland is voor alle leeftijdsgroepen.

Camping Auf Kengert

Waar de dicht beboste Ardennen overgaan in het lieflijke landschap van het 'Gutland' en 'Klein Zwits...

Camping De la Sure

Aan de oever van de Sûre....   Hier vindt u onze camping met 196 campingplaatsen, dicht...