Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.3
Camping de Leistert
Super gezellige camping waar veel te doen is voor de kinderen, en een hoop te zien en te doen in de ...

Campings in Kroatië zoeken - Midden- en Zuid-Kroatië

Vind uw camping in Midden- en Zuid-Kroatië.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Midden- en Zuid-Kr...

Kamperen in Midden- en Zuid Kroatië.

Heeft u altijd al eens willen kamperen in de bekendste wijnstreek van Kroatië, dan moet u naar midden, of centraal Kroatië. Wilt u daarentegen graag historische steden en nationale natuurparken bezoeken, dan is zuid Kroatië de plek voor u!

 

Heeft u voor een camping in midden, of centraal Kroatië gekozen, dan zult u de stad Osijek eens moeten bezoeken. U vindt hier veel barokke invloeden en pittoreske straatjes. Ook het eeuwenoude fort vn de stad moet u gezien hebben. Wilt u eens een mooie wandeling door de natuur maken, dan zit u vanaf uw camping in centraal Kroatië zo in het natuurpark Lonjsko Polje. Dit grote, natuurlijk overstroomde gebied heeft een prachtige vallei waar u het dorp Krapje vindt. Pal aan de rivier de Sava.

 

Heeft u voor een camping in zuid Kroatië gekozen, oftewel Dalmatië, dan zult u genieten van de ongerepte natuur, het vissen en de stranden. Ook heeft zuid Kroatië een rijke scheepvaart geschiedenis. Vanaf uw camping op het eiland Mljet kunt u een van de mooiste natuurparken van Kroatië bezoeken. In het grote en kleine meer kunt u fantastisch duiken en op het eiland kunt u vele grotten onderzoeken.

Camping Ježevac

Camping Jezevac ligt op het eiland Krk, het ligt op loopafstand van het centrum van Krk. De camping ...

Oaza Mira Camping

Oaza Mira camping ligt op loopafstand van het toeristische centrum van dorp Drage, verscholen in een...