Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.8
Camping Les Mouettes
Wat een leuke camping, en de ligging is geweldig. Vlakbij het strand en allemaal leuke dorpjes in de...

Campings op Istrië zoeken

Vind uw camping in Istrië.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Istrië

Kamperen in Istrië.

Kamperen aan de Adriatische Zee? Dat kan op het Kroatische schiereiland Istrië, waarschijnlijk de meest bekende streek van Kroatië.

 

Vanaf uw camping aan de werkelijk prachtige kust van Istrië zult u leuke uitstapjes maken naar plaatsen als Pula, Porec, Rovinj en Medulin. Deze gezellige en toeristische kustplaatsen staan garant voor leuke stedentrips om uw stranddagen mee af te wisselen. Geniet van de gezellige stadspleintjes en oude straatjes waar u uren rond kunt zwerven.

 

Behalve de kust is ook het binnenland van Istrië heel bijzonder. Heeft u hier een camping gevonden, dan staat u middenin de akkers en de bossen. Vanaf uw camping in het binnenland van Istrië kunt u ook genoeg ondernemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan de ondergrondse rivier Pazin? Of de grotten van Beredine? Ook het Limski kanaal is meer dan de moeite van het bezoeken waard. Als u een liefhebber van bijzondere bloemen en planten bent, dan is een bezoek aan Brijuni Archipel aan te raden. Uiteraard kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken door de bossen en de velden.

 

Op Istrië vindt u verschillende soorten campings. Kleine campings, ofwel minicampings, zijn er bijvoorbeeld in overvloed. De meeste campings zijn voorzien van een zwembad, zodat u een heerlijk verfrissende duik kunt nemen. Ook vindt u op Istrië de beste naturistencampings van Kroatië.

 

Veel plezier op Istrië!

Camping Veštar

Camping Veštar, een van de mooie Maistra Campings, valt onder de modernste en best uitgeruste...

Camping Village Indije (Sun...

Camping Village Indije ligt direct aan de Adriatische Zee, vlakbij het pittoreske vissersplaatsje Ba...