Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

6.0
Camping Steinfort
Deze camping als overnachtingscampoing gebruikt. Camping ligt op een ligt hellend terrein en daardoo...

Campings in Zagreb zoeken

Vind uw camping in Grad, Zagreb en Slavonije.

Campings Grad, Zagreb en Sl...

Kamperen in Grad, Zagreb en Slavonië.

Kamperen in Kroatië wordt steeds populairder, en een geliefd gebied is het gebied rond Grad, Zagreb en Slavonië.

 

Vanaf uw camping bij de hoofdstad van Kroatië, Zagreb, zult u volop genieten van de prachtige omgeving. De oevers van de rivier de Sava nodigen uit om languit in de zon te gaan liggen of om lange wandelingen te maken. Uiteraard zult u vanaf uw camping de stad Zagreb bezoeken die ligt op de berg Medvednica. U zult gegrepen worden door de culturele activiteiten, de schoonheid en de vriendelijke bewoners van de stad.

 

Heeft u uw oog laten vallen op een camping in Grad in het Kroatisch Dalmatië, dan gaat u een zonnige vakantie tegemoet. Grad ligt op het eiland Hvar, en de zon schijnt hier met grote regelmaat. Vanaf uw camping zult u zel ontdekken waarom Hvar tot een van de mooiste eilanden van de wereld behoord.

 

In het noord oosten van Kroatië vindt u het gebied Slavonië. Heeft u hier een camping gevonden, dan kampeert u midden in de “graanschuur van Europa”. Dit mooie gebied tussen de rivieren de Drava en de Sava staat vooral bekend om zijn vele graan- en maïsvelden, maar in de heuvels vindt u ook de wijnvelden. Vanaf uw camping in Slavonië moet u zeker de stad Osijek bezoeken. Laat u meevoeren door de schoonheid van de stad met zijn vriendelijke inwoners.

Snel naar de campings