Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

9.3
Camping Osebos
Heel vriendelijke mensen, prachtig uitzicht. We komen graag terug!

Campings in Kroatië zoeken

Vind uw camping in Kroatië.

Campings Kroatië

Kamperen in Kroatië

Kamperen in Kroatië wordt steeds populairder. U bent verzekert van mooi weer, prachtige stranden en een vriendelijke en gastvrije bevolking.

 

Kroatië kent vele mooie stranden die uitermate geschikt zijn voor gezinnen met (jonge) kinderen. Zo kunt u bijvoorbeeld kamperen aan de Makarska Riviera. Dit is een van de meest populaire toeristengebieden van Kroatië. De kust kent kiezel- en zandstranden met een uitzicht op het Biokovo gebergte. Naast palmbomen zijn hier ook pijn- en naaldbomen. De stad Makarska waaraan deze Riviera zijn naam ontleent is de hoofdstad, en zeker een bezoek waard.

 

U kunt ook een camping uitzoeken aan de Brela Stranden. Deze vindt u in het zuiden bij de stad Split. Kamperen bij het Copacabana strand, gelegen aan Babin Kuk is ook zeker de moeite waard. Vanaf het strand heeft u namelijk een adembenemend uitzicht over de eilanden in de Lapad baai.

Het binnenland van Kroatië is minder populair dan de kust,maar zeker niet minder mooi. Ook hier vindt u de beste campings! Zo kunt u bijvoorbeeld kamperen bij het grootste nationale park van Kroatië, Plitvice. In deze prachtige bosrijke omgeving bevinden zich zestien meren die trapsgewijs aflopen. En een woord spectaculair.

 

Ook kunt u kamperen aan de Panoonse laagvlakte. Houdt u meer van de bergen, dan kunt u kamperen bij het Dinara bergmassief. Verder kunt u nog kiezen uit de regio’s Istrie, Primorje en Dalmatie. Kroatië is een divers land met een dit landschap. U kunt hier terecht voor zon, zee, bos, bergen en cultuur. Genoeg te doen voor jong en oud!

Camping Lanterna

Camping Lanterna is schitterend gelegen aan een kiezel- en rotsstrand en in de buurt van de eeuwenou...

Camping Ježevac

Camping Jezevac ligt op het eiland Krk, het ligt op loopafstand van het centrum van Krk. De camping ...