Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.7
Vakantiepark Leukermeer
Het Leukermeer is wel een camping die we kunnen aanraden! Een zeer luxe en mooie camping waar alle v...

Campings in Valle d Aosta zoeken

Vind uw camping in Val d'Aosta.

Campings Val d'Aosta

Kamperen in Val d'Aosta

Kamperen in de kleinste regio van Italië, Val d’Aosta. Ontdekt u zelf waar een kleine regio groot in kan zijn. De ruige omgeving met de hoge bergen en de mooie kastelen, het is alleen maar indrukwekkend te noemen!

 

Heeft u een camping bij de hoofdstad Aosta gevonden, dan kunt u de stad rustig ontdekken. De oude ruines uit het begin van onze jaartelling brengen u terug in die tijd. Het Amfitheater, de Arco d’Agosto, elk gebouw heeft zijn eigen verhaal. Vanaf uw camping bij Aosta zit u ook zo bij de kastelen van Fénis en Verrès. Ook het kasteel van Issogne is meer dan de moeite waard!

 

Natuurliefhebbers en wandelaars zullen het fantastisch vinden in Val d’Aosta. Vanaf uw camping bij het Parco Nazionale del Gran Paradiso maakt u de mooiste wandelingen door de onbedorven natuur. De meest fantastische routes brengen u in de bergen. Voor de bergbeklimmers is de Gran Sasso een ware uitdaging. Vanaf de top heeft u een prachtig uitzicht op de Matterhorn en de Mont Blanc. U zult ook wintercampings tegenkomen in Val d’Aosta, want in de winter is het een waar skiparadijs.

 

Ontdekt u Val d’Aosta zelf, in de zomer of in de winter.

Snel naar de campings