Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

10.0
Vakantiepark Leukermeer
Heerlijk genieten op de mooie camping of op het water , van alle gemakken voorzien! Echte aanrader v...

Campings in Umbrië zoeken

Vind uw camping in Umbrië.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Umbrië

Kamperen in Umbrië

Kamperen in het groene hart van Italië, Umbrië! Geniet van het prachtige landschap, de donkere bossen maar ook van de rijke geschiedenis van Umbrië. Laat u meevoeren.

 

Watersporters zullen een camping zoeken aan het Lago Trasimeno. U kunt hier surfen, vissen en zwemmen, maar ook een bezoek brengen aan een van de eilanden in dit meer. Bijvoorbeeld het Isola Maggiore. Vanaf uw camping bij Castiglione del Lago kunt u met een bootje overvaren en het vissersdorp bezoeken.

 

Heeft u een camping gevonden bij de Apennijnen, dan kunt u uren rondwandelen in de bossen en het uitzicht bewonderen bij de kloven. Ook kunt u hier de gevolgen van de vele aardbevingen met eigen ogen zien in de half ingestorte dorpjes en de schade aan de grote gebouwen.

 

Vanaf uw camping bij steden als Perugia, Assisi of Norcia kunt u op uw gemak door de pittoreske straatjes lopen, genieten op een terrasje of musea bezoeken. ’s Avonds geniet u heerlijk na op uw camping met een goed glas wijn, en maakt u plannen voor de volgende dag.

 

Kom tot rust in Umbrië!

Camping Listro

De rustige en van alle gemakken voorziene Camping Listro ligt in een groene omgeving aan de westelij...

Snel naar de campings