Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.5
Lake Caspe Camping
Zeer fijne camping aan het meer. Speciaal voor vissers zeer goed. Meerval,karper,snoekbaars en all...

Campings in Zuid Tirol zoeken

Vind uw camping in Trentino-Zuid-Tirol.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Trentino-Zuid-Tiro...

Kamperen in Trentino-Zuid Tirol

Mocht u twijfelen tussen een kampeervakantie in Italië of Oostenrijk, dan kunt u naar Trentino-Zuid Tirol gaan. Hier vindt u een perfecte combinatie tussen deze twee landen. Trentino is echt Italiaans, maar Alto Adige is Zuid Tirol. Hier vindt u de typische Oostenrijkse bouwstijlen terug in de dorpjes, en het taaltje dat er gesproken wordt heeft meer weg van Oostenrijks dan Italiaans. Dit gebied is ook zeer populair onder motorrijders.

 

De natuur in Trentino-Zuid Tirol is overweldigend te noemen! U kunt een camping zoeken bij de Alpen, of een camping bij de Dolomieten. In de zomer maakt u hier spannende klimtochten en mooie bergwandelingen, en in de winter is het een waar ski paradijs! Vanaf uw camping in plaatsen als Ortisei of Sulden zit u er middenin.

 

In de zomer kunt u ook kamperen bij een van de vele bergmeren van Trentino-Zuid Tirol, of langs een van de riviertjes of een meer. Ook de bergweiden en wijngaarden zijn prachtig. Voor een stevige wandeling kunt u met de stoeltjeslift naar boven gaan en terug lopen, maar u kunt het ook helemaal te voet doen.

 

Ontdek Trentino-Zuid Tirol!

Camping Latsch an der Etsch...

In Noord-Italië, tegen de grens met Oostenrijk, ligt de zeer nette, luxe camping Latsch an der Etsc...