Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.0
Camp.Vill.Mare Pineta Baia ...
Wij (gezin met 2 kinderen van 13 en 10) zijn net terug. We hebben een heerlijke tijd gehad op de cam...

Campings in Toscane zoeken

Vind uw camping in Toscane.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Toscane

Kamperen in Toscane

Kamperen in Toscane met zijn wijngaarden in de Chianti streek, steden als Pisa, Lucca en Firenze en een heus eiland voor de kust, Elba. Toscane is genieten en ontdekken!

 

Als u van de bergen houdt is een camping bij de Alpi Apuane zeer aan te bevelen. U kunt hier prachtige klimtochten maken of afzeilen. Uiteraard zijn de uitzichten steeds wisselend en spectaculair. Vanaf uw camping bij Carrara zit u vlakbij de “marmer bergen”. Hier kunt u met eigen ogen zien hoe hier al eeuwenlang marmer gewonnen wordt.

 

Vanaf uw camping aan zee in het westen van Toscane zit u zo op het strand, maar ook in het Parco Naturale delle Maremma. In dit park dat zich uitstrekt langs de kust kunt u urenlang ronddwalen over de mooie wandelpaden en genieten van de ongerepte, wonderschone kustlijn en de prachtige zee. Heeft u een camping gevonden aan de Toscaanse kust bij de plaatsen Livorno of Piombino, dan kunt u uw stranddagen prima afwisselen met het bezoeken van de fraaie stadjes. Tevens kunt u hier de veerboot naar het eiland Elba nemen.

 

U mag uiteraard tijdens uw vakantie in Toscane niet vergeten een keer te genieten van een goed glas wijn uit de Chianti streek.

Camping Norcenni Girasole C...

Canvas Holidays Camping Norcenni Girasole Club is werkelijk fantastisch gelegen in de Arno-vallei op...

Camping Valle Gaia

Canvas Holidays Camping Valle Gaia is een oase van rust op het Toscaanse platteland en ligt in de sc...