Campings Italië - Toscane

Vind uw camping in Toscane.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Toscane

Kamperen in Toscane

Kamperen in Toscane met zijn wijngaarden in de Chianti streek, steden als Pisa, Lucca en Firenze en een heus eiland voor de kust, Elba. Toscane is genieten en ontdekken!

 

Als u van de bergen houdt is een camping bij de Alpi Apuane zeer aan te bevelen. U kunt hier prachtige klimtochten maken of afzeilen. Uiteraard zijn de uitzichten steeds wisselend en spectaculair. Vanaf uw camping bij Carrara zit u vlakbij de “marmer bergen”. Hier kunt u met eigen ogen zien hoe hier al eeuwenlang marmer gewonnen wordt.

 

Vanaf uw camping in het westen van Toscane zit u zo op het strand, maar ook in het Parco Naturale delle Maremma. In dit park dat zich uitstrekt langs de kust kunt u urenlang ronddwalen over de mooie wandelpaden en genieten van de ongerepte, wonderschone kustlijn. Heeft u een camping gevonden aan de Toscaanse kust bij de plaatsen Livorno of Piombino, dan kunt u uw stranddagen prima afwisselen met het bezoeken van de fraaie stadjes. Tevens kunt u hier de veerboot naar het eiland Elba nemen.

 

U mag uiteraard tijdens uw vakantie in Toscane niet vergeten een keer te genieten van een goed glas wijn uit de Chianti streek.

Camping Village Baia Azzurr...

Er is een plek waar de natuur de koning is van het onaangetaste land, waar de lucht die we inademen ...

Camping Parco Delle Piscine...

Parco delle Piscine, een leuke camping met thermische baden, gelegen op het Hochplateau van Sarteano...