Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.8
Campeggio Bella Italia
Heerlijke camping aan het meer! Heerlijk samen gegeten, uitstapjes gedaan en volop van de zon genot...

Campings in Sardinië zoeken

Vind uw camping in Sardinië.

Campings Sardinië

Kamperen op Sardinië

Kamperen op Sardinië, een eiland in de Middellandse Zee, is sprookjesachtig en romantisch. Als u een keer op Sardinië bent geweest en de prachtige natuur hebt gezien en geroken, dan bent u verkocht!

 

Het is niet moeilijk een camping aan de kust van Sardinië te vinden, maar het eiland en de kustlijn zijn zo afwisselend dat een rondreis is aan te bevelen. Heeft u bijvoorbeeld een kleine camping aan de Costa Smeralda gevonden, dan bevindt u zich tussen de Italiaanse jetset. Houdt u meer van het nachtleven, dan is een camping aan de Porto Cervo echt iets voor u! De minder drukke stranden vindt u aan de Golfo di Orosei. Vanaf uw camping bij plaatsen als Cala Ganone of Nuoro geniet u niet alleen van de prachtige ongerepte stranden en de koele zee, maar ook de plaatsen zelf zijn een bezoek meer dan waard! Campings aan de Golfo di Orosei zijn dan ook druk bezocht door gezinnen met (jonge) kinderen.

 

Ook het binnenland van Sardinië is prachtig. U kunt bijvoorbeeld vanaf uw camping met zwembad bij het Parco Nazionale del Gennargentu het Gennargentu gebergte in. Spannende klimtochten worden hier beloond met spectaculaire uitzichten.

Snel naar de campings