Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

9.0
Duincamping de Lepelaar
Een SUPER camping zoals er nog maar weinig in Nederland zijn. Heerlijk in de natuur op loopafstand v...

Campings in Puglia zoeken

Vind uw camping in Puglia.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Puglia

Kamperen in Puglia

Kamperen in de hak van de Italiaanse laars, ver weg van massatoerisme, met eindeloze uitzichten over het mooie, ruige landschap, dat is kamperen in Puglia! Puglia is een vruchtbare streek. Zo kunt u vanaf uw camping de olijfbomen of de citrusbomen in hun volle glorie aanschouwen en een bezoek brengen aan een wijnboerderij.

 

Een echte must see tijdens uw kampeervakantie in Puglia is het acht hoekige Castel del Monte. Vanaf uw camping bij Bari bent u hier zo. Heeft u een camping gevonden bij de stad Lecce, dan kunt u zelf ontdekken waarom men deze stad ook wel het barokke Florence noemt.

 

Puglia kent ook een mooie kustlijn. Wie weet heeft u een camping gevonden bij het havenstadje Gallipoli. Dit fraaie stadje aan de Golf van Taranto is zeker de moeite van een bezoek waard. Langs de Golf van Taranto vindt u verschillende natuurgebieden, en vanaf uw camping bij het schiereiland van Gargano zult u volop genieten van de grotten en rotsen in dit grote nationaal park. Ook een camping bij Otranto is zeer aan te bevelen vanwege de schitterende stranden!

Baia di Gallipoli Camping R...

Baia di Gallipoli Camping Resort: uw zee in de natuur van ApuliaDe camping Baia di Gallipoli ligt in...

Porto Cesareo Camping

Porto Cesareo Camping is een gloednieuw park, maar tevens erg gezellig en schaduwrijk, gelegen op ee...