Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.7
Camping Village Simuni
Mooie, gezellige camping waar genoeg te doen is en waar wij graag nog eens naar terug willen komen.

Campings in Piemonte zoeken

Vind uw camping in Piëmont.

Campings Piemonte

Kamperen in Piemonte

Letterlijk kamperen aan de voet van de bergen, want dat is wat Piemonte betekend. Deze regio ligt in het noordwesten van Italië en heeft een klein Frans accent.

 

De hoofdstad van Piemonte is Turijn. Vanaf uw camping bij of in Turijn kunt u op uw gemak deze prachtige stad met zijn barokke centrum ontdekken. U kunt hier winkelen in de mooie winkelgalerijen of heerlijk ronddwalen in de mooie straatjes. Uiteraard kunt u hier ook heerlijk eten, want Piemonte is de streek van de truffel en hele mooie wijnen.

 

Natuurliefhebbers kunnen een kleine camping zoeken bij een van de vele natuurgebieden die Piemonte rijk is. U kunt hier fantastisch wandelen en fietsen. Bijvoorbeeld vanaf uw camping bij het Parco Nazionale Gran Paradiso waar een gedeelte van in Piemonte ligt. Vanaf uw camping bij dorpen als Cresole Reale of Noasca zit u er praktisch middenin.

 

De wintersporters in hart en nieren kunnen in de winter maar ook in de zomer terecht in Via Lattea, in het Nederlands vertaald de Melkweg. Tientallen kilometers aan skipistes liggen hier voor u klaar. Vanaf uw camping in het Olympische dorp Sestriere kunt u hier maximaal van genieten.

Snel naar de campings