Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.8
Camping Les Mouettes
Wat een leuke camping, en de ligging is geweldig. Vlakbij het strand en allemaal leuke dorpjes in de...

Campings in Marche zoeken

Vind uw camping in Marche.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Marche

Kamperen in Marche

Kamperen in Marche, ook wel de Marken genoemd, is kamperen in een stukje ongerept Italië. Stranden, kliffen, bossen maar ook steden. Marche heeft het allemaal.

 

Vanaf uw camping aan de Adriatische kust kunt u het schiereiland Conero bezoeken. Hier ziet u de ruige kliffen in al hun glorie en de zandstranden lijken eindeloos. Ook kunt u heerlijk wandelen in het bos als de warmte op het strand u teveel wordt. Heeft u een camping gevonden in het noorden van Marche, dan is de republiek San Marino een aanrader. Houdt u er echter wel rekening mee dat u hier veel toeristen treft, dit komt mede door de tax free shops.

 

In het binnenland van de Marken is het aanzienlijk rustiger en komt u voornamelijk Italiaanse toeristen tegen. U vindt hier kleine campings van onder andere Nederlandse eigenaren. Plaatsen als Urbino en Ascoli Piceno zijn dan erg leuk om te bezoeken. Geniet in een klein restaurantje van een heerlijk streekgerecht en u voelt zich als een echte Italiaan!

 

In het zuidwesten van Marche kunt u een camping vinden aan de Monte Siblini. U wandelt hier in de zomer door een prachtig heuvelachtig landschap en geniet van spectaculaire uitzichten. In de winter kunt u hier prima wintersporten, al is het gebied niet heel sneeuw zeker.

Camping Norina

Camping Norina is een gezellige familie camping in het mooie Italiaanse Marche. De camping ligt dire...

Camping Panorama

Ideaal voor wie een rustige en ontspannen vakantie wil doorbrengen in een gebied van ongeschonden na...