Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.3
Camping Um Gritt
Super verblijf gehad. Aardige mensen, camping komt op TV bij 'Ik Vertrek'! Wij wensen ze veel succe...

Campings in Ligurië zoeken

Vind uw camping in Ligurië.

Campings Ligurië

Kamperen in Ligurië

Kamperen in Ligurië is kamperen aan een van de mooiste kuststreken van Europa! Ligurië wordt ook wel de bloemenrieviera genoemd! Deze bijnaam dankt Ligurië aan de bloementeelt.

 

Wie weet vindt u een camping bij Portofino, de exclusieve havenstad aan de Italiaanse noordwest kust. The ridge and famous treffen elkaar hier, en dat is erg leuk om daar een dagje tussen te lopen! Heeft u een camping gevonden aan Cinque Terre, dan bezoekt u zeker de 5 dorpjes Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola en Riomaggiore. Doet u dit dan te voet, alleen de wandeling langs deze dorpjes is al een aanrader! Vanaf uw camping in Genua kunt u de haven van deze stad bezoeken, en de marmeren paleizen.

 

De zee speelt toch een hoofdrol in Ligurië, dus u zult zeker een camping direct aan de zee vinden. Misschien vindt u een camping aan de Riviera dei Fiori, misschien wel het mooiste strand van Italië. Vanaf uw camping aan de Riviera di Levante kunt u de knusse vissersplaatsjes bezoeken en de spectaculaire kliffen.

 

Wist u al dat Ligurië diverse kleine campings heeft met Nederlandse eigenaren? Ligurië heeft alles voor een heerlijk ontspannen strandvakantie voor jong en oud!

Snel naar de campings