Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.0
Camp.Vill.Mare Pineta Baia ...
Wij (gezin met 2 kinderen van 13 en 10) zijn net terug. We hebben een heerlijke tijd gehad op de cam...

Campings in Lazio zoeken

Vind uw camping in Lazio.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Lazio

Kamperen in Lazio.

Kamperen in het centrum van Italië, Lazio, met als hoofdstad het prachtige Rome. Vanaf uw camping bij Rome heeft u echt meerdere dagen nodig om alles te kunnen zien.

 

Lazio heeft natuurlijk veel meer te bieden dan alleen de hoofdstad van Italië. Wat dacht u van een camping aan een van de meren van Lazio? Vanaf uw camping bij het Lago di Bracciano geniet u maximaal van het heuvelachtige landschap en de watersport mogelijkheden die het meer u bieden. Al dit moois vindt u op slechts 30 minuten van het centrum van Rome. Tevens is het dorp Bracciano een echte aanrader. Gezellige winkeltjes en restaurantjes en heerlijke witte wijn!

 

Houdt u meer van de zee, dan is een camping bij het dorp Gaeta of Sperlongta aan te bevelen. Vanaf uw camping zit u zo aan het strand of in het nationaal natuurpark Circeo. Heeft u een camping bij de havenstad Formia, neemt u dan eens de boot naar het eilandje Ponza. Vanaf het eiland Ponza kunt u een bootje huren en een tocht om het eiland maken. U waant zich alleen op de wereld! Deze plek leent zich uitstekend om te duiken of te snorkelen.

Fabulous Camping Village (S...

Fabulous Camping Village ligt midden in een natuurgebied halverwege tussen Rome en de kustplaats Ost...

Camping Flaminio Village

Een camping in Rome?   Camping Village Flaminio is een 4 sterren camping, prachtig gelegen in...

Snel naar de campings