Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

10.0
Camping Riembau
Geweldig leuke camping, ook voor de kids. Mooie grote plaatsen en het personeel is heel vriendelijk ...

Campings in Campania zoeken

Vind uw camping in Campanië.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Campania

Kamperen in Campania

Als u gaat kamperen in Campania, ook wel Campanië genoemd in Italië, dan kunt u cultuur, strand en natuur allemaal met elkaar combineren.

 

Kiest u uit een van de vele campings aan de kust van Campanië, dan zult u zeker genieten van het prachtige uitzicht over zee. Vooral campings aan de Amalfi-kust staan garant voor een romantische vakantie. Vanaf uw camping aan de kust bij Napels is het heel makkelijk eens de overtocht te maken naar het eiland Capri en u een dag rond te wentelen in de luxe van het eiland. Houdt u veel van snorkelen, dan is een uitstapje naar het eiland Ischia aan te raden. Tevens ideaal voor een dagje strand.

 

Doordat Campania aan de voet van de Vesuvius vulkaan ligt is de grond hier heel vruchtbaar. Dit vindt u niet alleen terug in de prachtige natuur, maar ook in archeologische opgravingen. De grootste en bekendste opgraving is de stad Pompeii. Vanaf uw camping bij Pompeii zit u ook zo in steden als Napels en Sorrento. Deze steden moet u absoluut gezien hebben voor u weer naar huis gaat.

Village & Camping Santa...

Panoramische standplaatsen met zicht op de Vesuvius en de Golf van Napels verzonken in een dichte me...

Village & Camping Santa...

Panoramische standplaatsen met zicht op de Vesuvius en de Golf van Napels verzonken in een dichte me...

Snel naar de campings