Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.8
Campeggio Bella Italia
Heerlijke camping aan het meer! Heerlijk samen gegeten, uitstapjes gedaan en volop van de zon genot...

Campings in Hongarije zoeken - Transdanubië

Vind uw camping in Transdanubië.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Transdanubië

Kamperen in Transdanubië.

Kamperen in het westen van Hongarije in Pannonia, oftewel Transdanubië. Als u gaat kamperen in dit gebied, kunt u kiezen uit een camping in West Transdanubië, een camping in Centraal Transdanubië of tenslotte een camping in Noord Transdanubië. Elk gedeelte heeft zijn eigen sfeer en bezienswaardigheden.

 

Heeft u een camping gevonden in het zuidelijke deel, dan zijn plaatsen als Abaliget, Dees of Dombòvàr-Gunaras een echte aanrader. Tevens maakt u vanaf uw camping de mooiste wandelingen door het glooiende landschap en de bossen. Ook aan het Balatonmeer vindt u verschillende campings. In de omgeving kunt u verschillende activiteiten ondernemen. Zo kunt u mooie fiets- en wandelroutes maken, paardrijden of de steden en dorpen bezoeken. Uiteraard kunt u op het meer zeilen, vissen en zwemmen. Ook kinderen zullen zich hier prima vermaken.

 

In het westelijke deel van Transdanubië bezoekt u vanaf uw camping een van de vele thermaal baden voor een heerlijk ontspannen dag. En in Centraal Transdanubië zult u misschien vanaf uw camping wel de stad Pàpa bezoeken. U zult in deze oude bisschopsstad zelf ontdekken waarom deze ook wel het Athene van Transdanubië wordt genoemd.

Balatontourist Bungalow &am...

Aranypart is een camping aan het Balatonmeer, de bekendste en meest geliefde vakantiebestemming in H...

Camping Europa Alsó&...

Camping Europa Alsóörs ligt pal aan de oever van het Balatonmeer. Een enorm meer dat bekend staat ...