Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.7
Camping 2000
Voor het eerst in Tsjechië wezen kamperen en het is ons goed bevallen. De prijzen zijn veel goe...

Campings in Hongarije zoeken - Noord Hongarije

Vind uw camping in Noord Hongarije.

Campings Noord Hongarije

Kamperen in Noord Hongarije.

Bent u op zoek naar een avontuurlijke kampeervakantie, dan is Noord Hongarije een ideale bestemming voor u.

 

In Noord Hongarije vindt u de hoogste bergen van het land. Ze vragen er gewoon om door u bedwongen te worden. Vanaf uw camping bij het Cserhàt- of het Zempléngebergte kunt u niet alleen fantastisch klimmen en wandelen. Deze gebieden herbergen ook vele cultuurschatten. Wat dacht u bijvoorbeeld van de druipsteengrot Baradla.

 

Vanaf uw camping bij het Cserhàt gebergte bent u zo in het plaatsje Hollòkõ. Het centrum van Hollòkõ laat zich het best omschrijven als een “levend museum”. De kleding van de bewoners of bijvoorbeeld de postbodes, de werktuigen en de huizen, u gaat letterlijk terug in de tijd.Wilt u tijdens uw vakantie ook aandacht geven aan de innerlijke mens, of een oude sportblessure, dan kunt u de thermaal baden van Bogàcs bezoeken. Ook Bükkszék kent zulke baden.

 

Niet alleen de natuur in Noord Hongarije is overweldigend, er zijn ook verschillende steden die de moeite van het ontdekken meer dan waard zijn. Probeert u eens een camping te vinden bij steden als Eger, Paràd of Sirok. U heeft beslist meerdere dagen nodig om alle mooie gebouwen en straatjes te ontdekken. Vergeet niet af en toe een rustpauze te nemen op een terrasje en van de plaatselijke lekkernijen te genieten.

Snel naar de campings