Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

9.3
Camping Osebos
Heel vriendelijke mensen, prachtig uitzicht. We komen graag terug!

Campings in Boedapest zoeken

Vind uw camping in Boedapest.

Campings Boedapest

Kamperen in Boedapest.

Kamperen in de stadsprovincie en tevens hoofdstad van Hongarije, Boedapest. Ontdekt u zelf waarom deze prachtige stad ook wel de Koning van de Donau wordt genoemd.

 

Ontdek vanaf uw camping in Boedapest alle bezienswaardigheden die deze wonderschone stad herbergt. Denkt u bijvoorbeeld aan de Burchtheuvel die vanuit de gehele stad te zien is. Op deze heuvel bevindt zich het Koninklijk Paleis. Ook het oudste deel van de stad Òbuda is meer dan de moeite waard. Uiteraard moet u op de eerste brug die Boeda en Pest met elkaar verbond gestaan hebben, de Kettingbrug.

 

Wie weet heeft u het geluk op een van de gezellige stadscampings in het centrum van Boedapest te staan. Heerlijk genieten van de rust van de camping en zodra u  de camping verlaat staat u midden in het bruisende Boedapest. Bezoekt u ook eens een van de vele badhuizen, of geniet van de heerlijke koffie en het zalige gebak in een van de traditionele koffiehuizen.

 

Wat Boedapest uniek maakt ten opzichte van andere grote steden zijn de grotten en de vele natuurparken. Vanaf uw camping in Boedapest kunt u prachtige excursies maken langs en door de grotten. U maakt tevens de mooiste wandelingen over de hellingen van de Gellert heuvel of door een van de andere natuurparken.

 

In Boedapest maakt u de perfecte combinatie tussen natuur en cultuur!

Snel naar de campings