Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.5
Camping Eichenwald
. http://youtu.be/VswcFZUwTuU Men zien een fotoslightshow van Stams en de camping met bij de beschri...

Campings in Poitou-Charentes zoeken

Vind uw camping in Poitou-Charentes.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Poitou-Charentes

Kamperen in Poitou-Charente.

Zandstranden, wijngaarden, moerassen, heerlijk eten en gastvrije mensen, dit krijgt u allemaal als u gaat kamperen in Poitou-Charentes.

 

Poitou-Charentes is verdeeld in verschillende deprtementen. Zo kunt u een camping kiezen in Charente, een camping in Charente-Maritime, een camping in Deux-Sèvres en tenslotte een camping in Vienne. Elk departement is de moeite meer dan waard, dus u kunt een rondreis door Poitou-Charentes overwegen.

 

Voor zonaanbidders is Poitou-Charente een waar paradijs, want de zon schijnt hier veel! Dit maakt het extra aantrekkelijk om voor een camping aan de Atlantische Kust te kiezen. U kunt maximaal genieten van het strand, de verfrissende zee en de gezellige dorpjes en de mooie steden. Ook kunt u verschillende forten en kastelen bezoeken.

 

Ook de sportieve kampeerder hoeft zich niet te vervelen in Poitou-Charentes. U kunt bijvoorbeeld verschillende watersporten uitoefenen aan de Atlantische kust of op de rivieren. Ook wandelaars en fietsers kunnen zich voorbereiden op mooie en uitdagende tochten. Heeft u eens zin in iets heel anders, u kunt ook mooie paardrijd tochten maken of een dag gaan golven.

 

Poitou-Charentes heeft echt voor elk wat wils!