Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.8
Camping Les Mouettes
Wat een leuke camping, en de ligging is geweldig. Vlakbij het strand en allemaal leuke dorpjes in de...

Campings in Poitou-Charentes zoeken

Vind uw camping in Poitou-Charentes.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Poitou-Charentes

Kamperen in Poitou-Charente.

Zandstranden, wijngaarden, moerassen, heerlijk eten en gastvrije mensen, dit krijgt u allemaal als u gaat kamperen in Poitou-Charentes.

 

Poitou-Charentes is verdeeld in verschillende deprtementen. Zo kunt u een camping kiezen in Charente, een camping in Charente-Maritime, een camping in Deux-Sèvres en tenslotte een camping in Vienne. Elk departement is de moeite meer dan waard, dus u kunt een rondreis door Poitou-Charentes overwegen.

 

Voor zonaanbidders is Poitou-Charente een waar paradijs, want de zon schijnt hier veel! Dit maakt het extra aantrekkelijk om voor een camping aan de Atlantische Kust te kiezen. U kunt maximaal genieten van het strand, de verfrissende zee en de gezellige dorpjes en de mooie steden. Ook kunt u verschillende forten en kastelen bezoeken.

 

Ook de sportieve kampeerder hoeft zich niet te vervelen in Poitou-Charentes. U kunt bijvoorbeeld verschillende watersporten uitoefenen aan de Atlantische kust of op de rivieren. Ook wandelaars en fietsers kunnen zich voorbereiden op mooie en uitdagende tochten. Heeft u eens zin in iets heel anders, u kunt ook mooie paardrijd tochten maken of een dag gaan golven.

 

Poitou-Charentes heeft echt voor elk wat wils!