Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

6.8
Dreiländercamp Lö...
Goede passantencamping voor reizigers naar Zwitserland of Italie. Ligt redelijk dicht aan de snelweg...

Campings in Picardië zoeken

Vind uw camping in Picardië.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Picardië

Kamperen in picardië.

U wilt graag kamperen in Frankrijk, u wilt voldoende afwisseling tijdens uw vakantie en niet te ver hoeven rijden? Dan is kamperen in Picardië in het noorden van Frankrijk de oplossing voor u!

 

Picardië heeft een schitterende kustlijn met brede zandstranden. U kunt in Picardië dus campings vinden direct aan zee, maar ook kleine campings in de buurt van ruige kliffen die erom vragen beklommen te worden. Tevens kunt u prachtige kathedralen en sfeervolle dorpen bezoeken. U kunt zelfs een dorp bezoeken dat volledig is nagebouwd aan de hand van prehistorische opgravingen. Vanaf uw camping in Picardië bezoekt u steden als Amiens of Chantilly. In deze steden kunt u uren rondlopen door de gezellige straatjes, naar hartenlust winkelen en daarna moe, maar voldaan, neerstrijken op een van de vele terrassen voor een heerlijk glas wijn.

 

Ook Picardië is, net als de overige Franse Regio’s, onderverdeeld in verschillende departementen. Zo kunt u een camping vinden in Aisne, een camping in Oise of een camping in Somme. Elk van deze departementen heeft een heel eigen sfeer en karakter. Ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.

 

Alvast een fijne vakantie in Picardië!