Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.0
Camp.Vill.Mare Pineta Baia ...
Wij (gezin met 2 kinderen van 13 en 10) zijn net terug. We hebben een heerlijke tijd gehad op de cam...

Campings in Limousin zoeken

Vind uw camping in Limousin.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Limousin

Kamperen in Limousin.

Kamperen in het groen, tussen kabbelende beekjes en meren om in te zwemmen en vissen, dat kan in Limousin! Deze prachtige streek in Frankrijk kent nog geen massatoerisme, dus u kunt hier nog echt genieten van de natuur, de kleine dorpjes en…. Rust!

 

Limousin is net als de overige streken in Frankrijk onderverdeeld in verschillende departementen. Zo kunt u een camping vinden in Correze, een camping in Creuse en tenslotte een camping in Haute-Vienne.

 

Niet alleen natuur- maar ook cultuurliefhebbers zullen genieten van hun kampeervakantie in Limousin. Vanaf uw camping bezoekt u verschillende musea of een van de kastelen of abdijen. Als u geluk heeft kunt u misschien een concert bijwonen in zo’n unieke locatie. Ook voor gezinnen met (jonge) kinderen is Limousin ideaal. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de vrije natuur. Hutten bouwen in het bos en dammen bouwen in de stroompjes. Mochten de kinderen eens iets anders willen, dan is er vast wel een dierentuin, attractiepark of speeltuin in de buurt van uw camping.

 

Kom tot rust in Limousin!

Snel naar de campings