Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.0
Camping Vigna sul Mar (Camp...
Heerlijke vakantie gehad. Wij hadden via via gehoord dat de mobile homes op deze camping top waren, ...

Campings in Languedoc Roussillon zoeken

Vind uw camping in Languedoc-Roussillon.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Languedoc-Roussill...

Kamperen in Languedoc-Roussillon.

Kamperen in het zuiden van Frankrijk in de Languedoc-Roussillon is kamperen in een zeer gevarieerd landschap. Aan de ene kant zijn er de kilometers lange zandstranden en aan de andere kant de uitlopers van de Pyreneeën.  Ook Languedoc-Roussillon is opgesplitst in verschillende departementen. Zo kunt u kiezen uit een camping in Aude, een camping in Gard, een camping in Herault, een camping in Lozere of een camping in de Oostelijke-Pyreneeën.

 

De zonaanbidders kunnen een keuze maken uit een van de vele campings aan de Middellandse Zeekust. Vanaf uw camping kunt u tevens steden als Montpellier, Perpignan of Nîmes bezoeken. U zult hier heerlijk door de Historische straatjes struinen en even uitrusten op een van de vele terrassen. Ondertussen genietend van een heerlijke Mediterrane maaltijd en een lekker glas wijn. U zit immer s niet voor niets in een van de belangrijkste wijnstreken van Frankrijk.

 

Ook de sportieve vakantieganger zal niets te kort komen in Languedoc-Roussillon.  U kunt spannende klimtochten maken door de Cevennen of de Pyreneeën.  Ook kunt u hier mooie, maar pittige fiets- en wandeltochten maken. U zult telkens beloond worden met een schitterend uitzicht.