Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.7
Camping Village Simuni
Mooie, gezellige camping waar genoeg te doen is en waar wij graag nog eens naar terug willen komen.

Campings in Frankrijk zoeken - Laag-Normandië

Vind uw camping in Laag-Normandië.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Laag-Normandië...

Kamperen in Laag-Normandië.

Kamperen in Normandië met de mooie natuur, de enorme kustlijn, de schilderachtige dorpjes en indrukwekkende steden, maar ook met een rijke geschiedenis. U zult een lange vakantie moeten boeken als u alles wilt ontdekken.

 

Normandië wordt opgedeeld in 2 stukken, Laag- en Hoog-Normandië. Deze 2 delen worden ook ieder weer gesplitst in departementen. Zo kunt u in  Laag-Normandië een camping zoeken in Calvados, een camping in Manche of een camping in Orne. Laag-Normandië daarentegen wordt gesplitst in 2 departementen en zo kunt u een camping zoeken in  Eure of een camping in Seine-Maritime.

 

U zult vel gezinscampings tegenkomen in Normandië, vooral langs de indrukwekkende kust. Dit is te danken aan het “Hollandse klimaat” maar ook de prachtige brede zandstranden. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen. Langs deze kust vindt u echter ook de invasiestranden. Vanaf uw camping  bij plaatsen als Sainte-Mère-Eglise of Point du Hoc zult u ook veel oorlogsmonumenten tegenkomen.

 

Ook het eiland Mont Saint-Michel moet u een bezoek brengen vanaf uw camping in Normandië. En wat dacht u van het havenstadje Honfleur? Er is gewoon te veel om op te noemen!

 

Neem uw tijd voor Normandië!