Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

9.3
Camping Osebos
Heel vriendelijke mensen, prachtig uitzicht. We komen graag terug!

Campings in Île-de-France zoeken

Vind uw camping in Île-de-France.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Île-de-Franc...

Kamperen in Île-de France.

Als u wilt kamperen in of rond de hoofdstad van Frankrijk, Parijs, dan komt u uit in het gebied Île-de-France. Ook dit gebied is net als de andere streken in Frankrijk opgedeeld in verschillende departementen. Zo kunt u een camping vinden in Essonne, een camping in Parijs een camping in Seine-et-Marne, een camping in Val-Doise of een camping in Yvelines.

 

Buiten de stad van de liefde, Parijs, kent Île-de-France ook prachtige natuur en andere bezienswaardigheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een camping boeken aan de oevers van de rivier de Oise. Hier geniet u van schitterende uitzichten en kunt u genieten van alle rust, terwijl de stad vlakbij ligt. Ook kent Île-de-France heel veel parken en tuinen die bezichtigd mogen worden en verschillende middeleeuwse dorpjes die allemaal even leuk zijn. Ook zijn er vele vaarroutes zodat u uw vakantie op het water kunt combineren met een Kampeervakantie.

 

Uiteraard zijn er verschillende campings rond Parijs die een Euro Disney arrangement kunnen bieden. Op deze manier kunt u vaak een leuke korting krijgen.