Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.8
Camping Les Mouettes
Wat een leuke camping, en de ligging is geweldig. Vlakbij het strand en allemaal leuke dorpjes in de...

Campings in Île-de-France zoeken

Vind uw camping in Île-de-France.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Île-de-Franc...

Kamperen in Île-de France.

Als u wilt kamperen in of rond de hoofdstad van Frankrijk, Parijs, dan komt u uit in het gebied Île-de-France. Ook dit gebied is net als de andere streken in Frankrijk opgedeeld in verschillende departementen. Zo kunt u een camping vinden in Essonne, een camping in Parijs een camping in Seine-et-Marne, een camping in Val-Doise of een camping in Yvelines.

 

Buiten de stad van de liefde, Parijs, kent Île-de-France ook prachtige natuur en andere bezienswaardigheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een camping boeken aan de oevers van de rivier de Oise. Hier geniet u van schitterende uitzichten en kunt u genieten van alle rust, terwijl de stad vlakbij ligt. Ook kent Île-de-France heel veel parken en tuinen die bezichtigd mogen worden en verschillende middeleeuwse dorpjes die allemaal even leuk zijn. Ook zijn er vele vaarroutes zodat u uw vakantie op het water kunt combineren met een Kampeervakantie.

 

Uiteraard zijn er verschillende campings rond Parijs die een Euro Disney arrangement kunnen bieden. Op deze manier kunt u vaak een leuke korting krijgen.