Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.2
Camping de Leistert
We zijn hier 2 jaar achter elkaar geweest. Geweldige camping, vooral voor de kinderen. Heel veel voo...

Campings op Corsica zoeken

Vind uw camping in Corsica.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Corsica

Kamperen op Corsica.

Kamperen op Corsica, het Franse eiland in de Middellandse Zee. Ontdekt u zelf waarom dit ook wel “eiland van de schoonheid” wordt genoemd.

 

Het landschap op Corsica is afwisselend met hoge bergen maar ook een prachtige kustlijn. Heeft u een mooie camping gevonden aan de oostkust, dan treft u een diepblauwe zee en kilometers lange zandstranden. De oostkust is dan ook uitermate geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. De westkust daarentegen is een stuk ruiger. De zee is net zo blauw, maar de kustlijn is bijzonder rotsachtig. Tussen de verschillende baaitjes vindt u ook strandjes. In het binnenland van Corsica vindt u de bergen. U kunt hier fantastisch wandelen en klimmen. Wie weet bedwingt u tijdens uw kampeervakantie op Corsica de Monte Cinto wel?

 

Vanaf uw camping op Corsica kunt u steden als Bastia en Ajaccio bezoeken. Ook Bonifacio, bovenop een rots aan de kust is een echte aanrader. Het oude universiteitsstadje Corte mag eigenlijk ook niet op uw lijstje ontbreken.

 

Soorten campings op Corsica

 

Op Corsica vindt u diverse soorten campings, zodat u altijd de camping kunt vinden die voldoet aan uw eisen en behoeftes. 

 

Zo vindt u op Corsica kleine campings waar u een rustige omgeving optimaal kunt genieten van de prachtige natuur. die het eiland u te bieden heeft. Ook kunt u op op Corsica terecht op luxe campings aan zee of zelfs op naturistencampings!

 

Welkom op Corsica.

Riva Bella Spa Resort

Riva Bella Nature Thalasso & Spa Resort is het gehele jaar geopend. Er zijn echter 2 verschillen...

Camping La Pinède (S...

Corsica is een klein paradijsje voor wie van kamperen of wandelen houdt. Camping La Pinède ligt mid...