Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.0
Camp.Vill.Mare Pineta Baia ...
Wij (gezin met 2 kinderen van 13 en 10) zijn net terug. We hebben een heerlijke tijd gehad op de cam...

Campings in Champagne zoeken

Vind uw camping in Champagne-Ardennen.

Campings Champagne-Ardennen...

Kamperen in Champagne-Ardennen

Kamperen in de "bruisende" Champagne-Ardennen. U vindt hier de perfecte combinatie tussen natuur en cultuur. De Champagne-Ardennen is net als de andere Franse regio’s onderverdeeld in departementen. Zo kunt u een camping vinden in de Ardennen, een camping in Aube, een camping in Marne en tenslotte een camping in Haute-Marne.

 

Heeft u een camping gevonden in de Franse Ardennen, dan kunt u volop genieten van de overweldigende natuur en de rust. De uitgestrekte bossen nodigen uit tot urenlange wandelingen en u kunt hier fantastisch mountain biken. Ook watersport is mogelijk op de rivier de Maas. De hoofdstad van de Franse Ardennen is Charleville-Meziers en is zeker de moeite van het bezoeken waard!

 

In de Champagnestreek kunt u prachtige rondreizen maken van camping naar camping. Uiteraard kunt u voor een reis met wijnproeverijen kiezen. Ook is deze streek uitermate geschikt voor gezins kampeervakanties. Heeft u een camping gevonden bij de vestingstad Rocroix, dan zult u zeker de wandeling over de stadsmuren maken.

 

Kom tot rust in Champagne-Ardennen.