Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.7
Camping Village Simuni
Mooie, gezellige camping waar genoeg te doen is en waar wij graag nog eens naar terug willen komen.

Campings in Champagne zoeken

Vind uw camping in Champagne-Ardennen.

Campings Champagne-Ardennen...

Kamperen in Champagne-Ardennen

Kamperen in de "bruisende" Champagne-Ardennen. U vindt hier de perfecte combinatie tussen natuur en cultuur. De Champagne-Ardennen is net als de andere Franse regio’s onderverdeeld in departementen. Zo kunt u een camping vinden in de Ardennen, een camping in Aube, een camping in Marne en tenslotte een camping in Haute-Marne.

 

Heeft u een camping gevonden in de Franse Ardennen, dan kunt u volop genieten van de overweldigende natuur en de rust. De uitgestrekte bossen nodigen uit tot urenlange wandelingen en u kunt hier fantastisch mountain biken. Ook watersport is mogelijk op de rivier de Maas. De hoofdstad van de Franse Ardennen is Charleville-Meziers en is zeker de moeite van het bezoeken waard!

 

In de Champagnestreek kunt u prachtige rondreizen maken van camping naar camping. Uiteraard kunt u voor een reis met wijnproeverijen kiezen. Ook is deze streek uitermate geschikt voor gezins kampeervakanties. Heeft u een camping gevonden bij de vestingstad Rocroix, dan zult u zeker de wandeling over de stadsmuren maken.

 

Kom tot rust in Champagne-Ardennen.