Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.3
Camping Um Gritt
Super verblijf gehad. Aardige mensen, camping komt op TV bij 'Ik Vertrek'! Wij wensen ze veel succe...

Campings in Frankrijk zoeken - Centre

Vind uw camping in Centre.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Centre

Kamperen in Centre.

Kamperen in Centre in het hart van Frankrijk! Ook Centre is opgedeeld in verschillende departementen, elk met een heel eigen sfeer en karakter. Zo kunt u een camping zoeken in Cher, een camping in Eure-et-Loir, een camping in Indre, een camping in Indre-et-Loire, een camping in Loir-et-Cher en tenslotte een camping in Loiret.

 

Heeft u een camping gevonden bij de hoofdstad van Centre, Orléans, dan zult u dagen rond dwalen in deze prachtige stad. De straatjes nodigen uit tot winkelen en de terrassen nodigen uit om lekker uitgebreid te lunchen met een heerlijk glas streekwijn. Zo ziet u de mensen aan u voorbij trekken.

 

Heeft u een camping gevonden in het prachtige Loiredal, dan kunt u de meest fantastische wandelingen en fietstochten maken langs de rivier. Ook de vele kastelen zijn een bezoek meer dan waard. Tevens kunt u steden als Angers, Tours of Saumur aandoen. Vanaf uw camping in de Loirevallei kunt u overal de wijngaarden zien liggen.

 

Vanaf uw camping aan de Atlantische kust zit u zo bij de havenstad Nantes. Deze stad is zo ontzettend sfeervol dat u deze gezien moet hebben.

 

Welkom in Centre!