Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.0
Camp.Vill.Mare Pineta Baia ...
Wij (gezin met 2 kinderen van 13 en 10) zijn net terug. We hebben een heerlijke tijd gehad op de cam...

Campings in Bretagne zoeken

Vind uw camping in Bretagne.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Bretagne

Kamperen in Bretagne.

Kamperen in Bretagne, Frankrijk, met een enorme kustlijn, de mooiste steden en pittoreske dorpjes en heel veel natuurschoon!

 

Bretagne is opgesplitst in 4 departementen. Zo kunt u een camping kiezen aan de kust in Finistère, aan de Côte-d’Armor of Morbihan. Of u kunt een camping kiezen in Ile-et-Vilaine en genieten van het prachtige binnenland.

 

De natuur in Bretagne is echt overweldigend te noemen. Zo vindt u vanaf uw camping aan de zee van Bretagne niet alleen de mooiste stranden, maar ook stoere rotspartijen, soms zelfs roze van kleur. Ook zijn er vele baaien bezaaid met vissersbootjes en natuurlijk veel gezellige kustplaatsjes. Het binnenland van Bretagne is al even indrukwekkend. Zo kunt u uren rondwandelen in een van de oerbossen of door de heuvels dwalen. Ook kunt u klimtochten maken op een van de rotspartijen.

 

Vanaf uw camping in Zuid Bretagne bij steden als Redon, Lorient, St. Brieuc of Vannes zult u uw ogen uitkijken. Zoveel historische gebouwen, kerken, kastelen en al die gezellige straatjes met oude huisjes. U waant zich bijna terug in de tijd. Even uitrusten op een van de vele terrassen met een plateau fruits de Mer en weer door!

 

Soorten campings in Bretagne

 

In Bretagne vindt u allerlei soorten campings. Zo kunt u hier terecht op kleine campings van Nederlandse eigenaars of kunt u kiezen voor de mooiste natuurcampings. Hier kunt genieten van de prachtige omgeving die Bretagne u te bieden heeft. In Zuid Bretagne vindt u bij Lorient tevens prachtige campings aan zee. 

 

Kortom kamperen in Bretagne is genieten van de prachtige cultuur, de wonderschone natuur en kustlijn.