Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.8
Campeggio Bella Italia
Heerlijke camping aan het meer! Heerlijk samen gegeten, uitstapjes gedaan en volop van de zon genot...

Campings in de Bourgogne zoeken

Vind uw camping in Bourgondië.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings in Bourgondië...

Kamperen in Bourgondië.

Kamperen in Bourgondië is zelf ontdekken waar de uitdrukking leven als een Bourgondiër vandaan komt. Heerlijk eten, mooie wijnen, maar ook pittoreske dorpjes en overweldigend natuurschoon!

 

Ook Bourgondië, gelegen in het midden van Frankrijk, is opgesplitst in departementen. Zo kunt u een camping kiezen in Yonne, in Saônne-et-Loire, of de Côte-d’Or maar ook in Nièvre.

 

Vanaf uw camping in de Bourgogne maakt u de leukste uitstapjes en ontdekt u de mooiste dorpjes en steden. Heeft u bijvoorbeeld een camping gevonden bij de hoofdstad Dijon of de stad Beaune, dan zult u uren rondzwerven door de mooie straten en genieten van de vele historische gebouwen.

 

Vanaf uw camping in de Côte-d’Or zit u middenin de wijngaarden en kunt u plaatsjes als Chevrey Chambertin of Givry en Vosne bezoeken.

 

Uiteraard moet u tijdens uw kampeervakantie in Bourgondië zo’n heerlijke volle rode wijn uit de streek proeven.

 

Geniet van het goede Bourgondische leven!

 

Soorten campings in de Bourgogne

 

Er zijn diverse soorten campings te vinden in de Bourgogne. Zo vindt u er leuke kleine campings waar u in een gezellige en rustige sfeer kunt genieten van de omgeving. 

 

Gaat u kamperen in de Bourgogne met kinderen? Dan is een camping met zwembad of aan een meer uiteraard meer dan gewenst. Zo weet u zeker dat uw kinderen een geweldige tijd hebben in Bourgondië en kunt u zelf genieten met een wijntje van uw welverdiende vakantie in deze prachtige streek.