Campings Frankrijk

Vind uw camping in Frankrijk.

Campings Frankrijk

Als God in Frankrijk...

U kunt zich ook als god in Frankrijk voelen op een van de vele campings die het land u te bieden heeft.

 

Frankrijk is een land van uitersten: zon, sneeuw, zee, bergen, lieflijke dorpjes, grote steden, mooie uitgerekte stranden, maar ook de invasiestranden. Ook het klimaat is zeer wisselend. Dit komt door de invloeden van de diverse zeeën waaraan Frankrijk ligt. Zo kunt u kamperen aan de Franse Noordzee kust, de Atlantische Oceaan of aan de Middellandse Zee. Houdt u wel van water maar niet van de zee? Ook geen probleem! Frankrijk kent vele meren waar veel campings omheen liggen. Wat dacht u van kamperen aan het meer van Geneve, het Meer van Bourget of het meer van Annecy?Ook kamperen in het Loiredal is erg populair, mede door de vele kastelen en de heerlijke wijnen.

Frankrijk heeft ook haar eigen eiland, Corsica, gelegen in de Middellandse Zee. Kamperen op Corsica is bijzonder aantrekkelijk. Het wordt niet voor niets “het eiland van de schoonheid genoemd” of “Frankrijk in het klein”. Het eiland is enorm divers, zo kunt u naar krijtrotsen in het zuiden van Corsica, o de rode rotspartijen en het gebergte in de omgeving van Porto. In een woord adembenemend!

 

Ook overwinteren in Frankrijk is erg populair. Bijvoorbeeld de Franse Correze, Bordeaux en natuurlijk de Cote D’Azur zijn dan erg in trek.

Camping Lila

Gelegen in de Landes de Gascogne - Marensin, op 110 km van Bordeaux, op ongeveer 70 km van Biarritz,...

Camping Domaine de Zephir

In de Charente-Maritime, midden in het schiereiland van Arvert, ligt Les Mathes-La Palmyre, een geze...