Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.2
Camping de Leistert
We zijn hier 2 jaar achter elkaar geweest. Geweldige camping, vooral voor de kinderen. Heel veel voo...

Campings in Thüringen zoeken

Vind uw camping in Thüringen.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Thüringen

Kamperen in Thuringen

Vanaf een van de vele campings die de Duitse deelstaat Thüringen biedt, maakt u de mooiste uitstapjes. U gaat soms terug in de tijd. Ook kunt u een camping zoeken bij een van de natuurgebieden die Thüringen rijk is.

 

Als u een camping gevonden heeft bij het Thüringer Wald kunt u elke dag beginnen met een verkwikkende boswandeling. In het zuidwesten van Thüringen kunt u een van de vele campings bezoeken bij de Thüringer Rhön. En vanaf uw camping bij steden als Erfurt of Eisenach kunt u uw stedentrips afwisselen met een bezoek aan Nationaal Park Hainich. Het hoogtepunt hier is het Boomkruinenpad. Vanaf dit pad heeft u een adembenemend uitzicht over de boomkruinen.

Heeft u een camping aan de westgrens van Thüringen, dan kunt u nog verschillende grensposten vinden die bewaard zijn gebleven uit de DDR tijd. Deze voormalige grensposten zijn tegenwoordig als musea in gebruik.

 

Thüringen kent vele mooie steden die een bezoek meer dan waard zijn. Vanaf uw camping bij Weimar kunt u de bronzen monumenten van deze stad bezichtigen. Ook steden als Jena, Meiningen of Gotha hebben campings in de buurt zodat u deze op uw gemak kunt bezoeken.

Campingplatz Kinzigtal

Canvas Holidays Camping Kinzigtal is een kleine en knusse familiecampingcamping in een landelijke om...

Campingplatz Kinzigtal

Canvas Holidays Camping Kinzigtal is een kleine en knusse familiecampingcamping in een landelijke om...

Snel naar de campings