Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.8
Camping Les Mouettes
Wat een leuke camping, en de ligging is geweldig. Vlakbij het strand en allemaal leuke dorpjes in de...

Campings in Sleeswijk-Holstein zoeken

Vind uw camping in Sleeswijk-Holstein.

Campings Sleeswijk-Holstein...

Kamperen in Sleeswijk-Holstein

Een kampeervakantie in Sleeswijk-Holstein staat synoniem aan zon- zee en strand. Deze Duitse deelstaat is de noordelijkste van allemaal en u zult hier een geweldige gezinsvakantie of juist een hele sportieve vakantie beleven.

 

Vergeet niet uw fiets mee te nemen naar uw camping in Sleeswijk-Holstein, want u kunt eindeloos fietsen over de dijken of over een van de vele fietspaden.

 

Buiten campings aan de Noord- en Oostzee kust, bijvoorbeeld in het plaatsje Husum, kunt u ook een camping zoeken aan een van de vele rivieren. Hier kunt u avontuurlijke kanotochten maken.

Vanaf uw camping in Sleeswijk-Holstein maakt u de leukste uitstapjes naar bijvoorbeeld de hoofdstad Kiel, of de Hanzestad Lübeck. Neemt u een camping bij Bad Segeberg, dan kunt u misschien wel het Karl-May Festival meemaken in het prachtige openluchttheater.

 

Vanaf uw camping bij de Deense grens kunt u Flensburg bezoeken. Hier kunt u veel toeristische attracties bezoeken die betrekking hebben op de scheepvaart. Vergeet vooral niet zo’n beroemd biertje te drinken op een van de vele terrassen.

Snel naar de campings