Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

6.0
Camping Steinfort
Deze camping als overnachtingscampoing gebruikt. Camping ligt op een ligt hellend terrein en daardoo...

Campings in Mecklenburg zoeken

Vind uw camping in Mecklenburg-Voor Pommeren.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Mecklenburg-Voor P...

Kamperen in Mecklenburg-Vorpommern

Kamperen in Mecklenburg-Vorpommern is kamperen in een streek met een rijke historie. U vindt hier prachtige meren, bijvoorbeeld het grootste meer De Müritz, en bossen, maar u kunt ook een camping uitzoeken aan de Duitse Noordzeekust. Tevens is deze streek meerdere keren tot beste fietsregio uitgeroepen, dus de sportieve kampeerder kan hier zijn hart goed ophalen!

 

Vanaf uw camping aan de Duitse Noordzeekust kunt u heel eenvoudig het schiereiland Priwall bezoeken. Mocht een bezoekje alleen niet genoeg zijn, u kunt blijven kamperen op dit Duitse schiereiland en uitstapjes naar het vaste land maken.

 

Mecklenburg-Vorpommern heeft een rijke geschiedenis en in de verschillende steden vindt u hier nog stukjes van terug in de vorm van kloosters, kerken, musea en kunstcollecties. U kunt een camping zoeken bij een van de grootste Hanzesteden als Rostock of Wismar en zo rustig de tijd nemen om alle schatten die de steden herbergen te bekijken. Ook de hoofdstad Schwerin mag u tijdens uw vakantie eigenlijk niet overslaan.

Regenbogen Göhren

De mooie nieuwe strandpromenade van Göhren, de Bernsteinpromenade, loopt bij tot aan de Regenbo...

Regenbogen Prerow

De Regenboog camping Prerow strekt zich over twee en een halve kilometer uit, langs het droomstrand ...