Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.7
Camping Village Simuni
Mooie, gezellige camping waar genoeg te doen is en waar wij graag nog eens naar terug willen komen.

Campings in Mecklenburg zoeken

Vind uw camping in Mecklenburg-Voor Pommeren.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Mecklenburg-Voor P...

Kamperen in Mecklenburg-Vorpommern

Kamperen in Mecklenburg-Vorpommern is kamperen in een streek met een rijke historie. U vindt hier prachtige meren, bijvoorbeeld het grootste meer De Müritz, en bossen, maar u kunt ook een camping uitzoeken aan de Duitse Noordzeekust. Tevens is deze streek meerdere keren tot beste fietsregio uitgeroepen, dus de sportieve kampeerder kan hier zijn hart goed ophalen!

 

Vanaf uw camping aan de Duitse Noordzeekust kunt u heel eenvoudig het schiereiland Priwall bezoeken. Mocht een bezoekje alleen niet genoeg zijn, u kunt blijven kamperen op dit Duitse schiereiland en uitstapjes naar het vaste land maken.

 

Mecklenburg-Vorpommern heeft een rijke geschiedenis en in de verschillende steden vindt u hier nog stukjes van terug in de vorm van kloosters, kerken, musea en kunstcollecties. U kunt een camping zoeken bij een van de grootste Hanzesteden als Rostock of Wismar en zo rustig de tijd nemen om alle schatten die de steden herbergen te bekijken. Ook de hoofdstad Schwerin mag u tijdens uw vakantie eigenlijk niet overslaan.

Regenbogen Born

De Bodden is een keten van vlak water tussen de schiereilanden Fischland-Darß-Zingst en het va...

Regenbogen Boltenhagen

In Boltenhagen heeft u zowel de Oostzee als het bos. Direct achter de camping ligt het oerbos van Ta...