Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.8
Camping Les Mouettes
Wat een leuke camping, en de ligging is geweldig. Vlakbij het strand en allemaal leuke dorpjes in de...

Campings in Hessen zoeken

Vind uw camping in Hessen.

Campings Hessen

Kamperen in Hessen

Kamperen in Hessen, de deelstaat van Duitsland die bekend staat om zijn vakwerkhuizen en zijn vele kastelen en burchten. Hessen is vooral populair onder de sportieve kampeerder, omdat u hier zo geweldig kunt wandelen en fietsen. Vanaf uw camping voeren de mooiste routes u langs lieflijke beekjes, bossen, schattige dorpjes en stoere kastelen. Zoekt u bijvoorbeeld een camping langs de Vulkanring, zit u langs een van de mooiste routes tussen de rivieren de Werra en de Saale.

 

Niet alleen natuur- maar ook de cultuurliefhebbers komen in Hessen ruimschoots aan hun trekken. Kiest u een camping in Frankfurt of Wiesbaden, dan zit u in zeer korte tijd middenin de prachtige binnensteden. Bent u hier in de juiste tijd , dan kunt u misschien de kunstmanifestatie meemaken.

 

Hessen staat ook bekend als wintersportgebied. U zult in plaatsen als Winterberg of Willingen speciale wintercampings vinden. Deze campings zijn overigens in de zomermaanden ook zeer de moeite waard. Bijvoorbeeld om de Winterberger-Hochtour te maken. Kortom Kamperen in Hessen is ontspannen door inspannen.

Snel naar de campings