Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.8
Campeggio Bella Italia
Heerlijke camping aan het meer! Heerlijk samen gegeten, uitstapjes gedaan en volop van de zon genot...

Campings in Brandenburg zoeken

Vind uw camping in Brandenburg.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Brandenburg

Kamperen in Brandenburg

Kamperen in Brandenburg, de deelstaat rondom de stad Berlijn, staat synoniem aan heel veel zien en ontdekken! Veel mensen hebben wel gehoord van de Brandenburger Tor, dit is de belangrijkste en nog enige overgebleven  poort van Berlijn.  Wie vroeger door de poort wilde moest tol betalen. Als u een camping in of rond Berlijn zoekt, kunt u deze wonderschone stad met zijn rijke geschiedenis op uw gemak bewonderen.

 

De hoofdstad van Brandenburg is Potsdam, ook al zo’n juweel van een stad. U vindt hier zelfs nog een klein stukje Nederland terug in het Hollandische Viertel. Brandenburg staat ook bekend om zijn prachtige natuur, denkt u maar aan het Spreewald. Vanaf een van de vele campings rond dit gebied maakt u de mooiste wandel-, fiets of kanotochten. U zult ogen te kort komen!

 

Aan bezienswaardigheden in Brandenburg geen gebrek. Als u alle dorpjes, kerken, kloosters, fabrieken en musea wilt zien, en daarbij ook nog wilt genieten van de wonderschone landschappen, dan zult u een lange vakantie moeten boeken, of nog eens terug moeten komen.

Snel naar de campings