Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.7
Camping 2000
Voor het eerst in Tsjechië wezen kamperen en het is ons goed bevallen. De prijzen zijn veel goe...

Campings in Baden Württemberg zoeken

Vind uw camping in Baden-Württemberg.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Baden-Württem...

Kamperen in Baden-Würtemberg

Kamperen in het zuiden van Duitsland, aan de grens van Zwitserland en Frankrijk, dan kiest u voor Baden-Wurttemburg! Deze deelstaat van Duitsland kent veel boom- en wijngaarden, maar ook heidevelden en bergachtige gebieden die zeer dicht bebost zijn. Aan de Zwabische Jura bijvoorbeeld vindt u veel campings. Dit gebied is zeer geschikt voor de sportieve kampeerder, u kunt hier prima hiken, wandelen of bergbeklimmen.

 

Ook de watersporters komen in Baden-Württemburg niets te kort door de vele meren. In het zuiden vindt u het misschien wel bekendste meer, de Bodensee. Rond de Bodensee kunt u uw keuze maken uit een van de vele campings.

 

Wilt u tijdens de vakantie werken aan uw innerlijke rust, dan kunt u een keuze maken uit een van de vele geneeskrachtige bronnen of wellnessfaciliteiten die deze Duitse deelstaat rijk is.

 

Vanaf uw camping maakt u de mooiste uitstapjes naar Stuttgart, Heidelberg of Karlsruhe. Al deze steden hebben hun eigen unieke bezienswaardigheden, bijvoorbeeld de staatsopera in de hoofdstad Stuttgart. Mocht u meerdere dagen nodig hebben om alles te ontdekken, boekt u dan een gezellige stadscamping.

Regenbogen Bad Liebenzell

In het noordelijke Schwarzwald, gelegen in het centrum van Kuuroord Bad Liebenzell, ligt onze Regenb...

Regenbogen Bad Liebenzell

In het noordelijke Schwarzwald, gelegen in het centrum van Kuuroord Bad Liebenzell, ligt onze Regenb...