Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.8
Campeggio Bella Italia
Heerlijke camping aan het meer! Heerlijk samen gegeten, uitstapjes gedaan en volop van de zon genot...

Campings in Seeland zoeken

Vind uw camping in Sjælland.

Campings Sjælland

Kamperen in Sjaelland.

Kamperen op het grootste eiland van Denemarken, Seeland oftewel Sjaelland. Als u gaat kamperen op Seeland kunt u kiezen voor een camping in Zuid-Seeland, een camping in West-Seeland, een camping in Noord-Seeland, een camping in Groot-Kopenhagen, een camping in Stad Kopenhagen of, uiteindelijk een camping in Fredriksberg en omliggende gemeenten. Keuze genoeg!

 

Vanaf uw camping in Seeland maakt u de leukste uitstapjes naar bijvoorbeeld steden als Helsingor of Roskilde. Als u in de juiste periode in Roskilde bent, kunt u deelnemen aan het grote rock festival dat hier jaarlijks wordt gehouden. Heeft u een camping gevonden rond of in de hoofdstad Kopenhagen, dan zult u zich prima vermaken. Bezoekt u eens een van de stadsstranden, of maak een rondvaart door de kanalen van Kopenhagen. Uiteraard wilt u het standbeeld van de kleine zeemeermin met eigen ogen zien.

 

Ook de natuur op Seeland is adembenemend. Uiteraard vindt u rondom de mooiste stranden, daar u op een eiland bent. Vanaf uw camping in Noord-Seeland en in het oosten staat u tussen grote meren en bossen. Ook vindt u hier de leukste vissersdorpjes en bruisende badplaatsen. Vanaf uw camping in Zuid-Seeland heeft u keuze uit kilometers lange zandstranden die ook uitermate geschikt zijn voor kleine kinderen. Het water is hier niet zo diep en niet zo zout.

 

Welkom in Denemarken. Welkom op Seeland!

Snel naar de campings