Campings in Denemarken zoeken

Vind uw camping in Denemarken.

Campings Denemarken

Kamperen in Denemarken

Kamperen in het land van  'de Kleine Zeemeermin', Hans Christiaan Andersen en Legoland, Denemarken!

 

Naast de vele authentieke vissersdorpjes, de vriendelijke bevolking en de mooie steden heeft Denemarken ook een prachtige kust. Kamperen aan de kust van Denemarken is dus geen enkel probleem met kilometers lange zandstranden. De campings in Denemarken hebben over het algemeen kleine, gemoedelijke plaatsen en zijn nog niet zo overvol als bijvoorbeeld bij de bekende badplaatsen in het zuiden van Europa wel het geval is. U vindt hier nog echt verlaten strandjes waar uw kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Mede hierdoor en de diverse kindercampings is Denemarken uitermate geschikt voor echte gezinsvakanties.

 

Het klimaat is er aangenaam, met veel zonuren, waardoor het lekker niets doen heel goed afgewisseld kan worden door activiteiten. Behalve strand kent Denemarken bijvoorbeeld ook prachtige heidevelden. Mocht u bijvoorbeeld gaan kamperen in West-Jutland, dan vindt u nog echte ongerepte natuur. Ook kunt u hier een van de vele Vikingcentra bezoeken die Denemarken rijk is. Voor een gezin is kamperen in West-Jutland geschikter. U kunt dan bijvoorbeeld een bezoek aan Legoland brengen. Bent u een echte cultuur liefhebber, dan kunt u het beste gaan kamperen in Seeland, Lolland of Falster. Hier vindt u vele kastelen en landgoederen, maar ook de indrukwekkende fjorden!

 

Denemarken is misschien geen land voor een zon, zee, kroeg vakantie, maar het is een prachtig stukje Europa met ongerepte natuur, gezellige familie campings en voldoende te doen en te zien voor jong en oud.